Ik ben Astrid van Walsem, in het bezit van een erkend HBO kindercoachdiploma en ik sta ingeschreven bij de beroepsorganisatie Adiona – Beroepsorganisatie voor kindercoaches.
Op hun website ben ik te vinden als erkende kindercoach in de provincie Utrecht.
Verder ben ik gecertificeerd Faalangst & Stressreductie StrongKids Trainer voor kinderen vanaf 8 tot 16 jaar.

Lang heb ik getwijfeld of ik de weg van kindercoach wilde gaan bewandelen, maar met een rugzak gevuld met ervaringen op het gebied van hoog gevoeligheid, faalangst en onderpresteren, wist ik het nu echt zeker.
Ook de hindernissen op het pad van mijn eigen twee kinderen, hebben mij gemotiveerd om een helpende hand uit te willen steken naar kinderen die gezien willen worden zoals zij zijn.

Ik volgde een workshop hooggevoelige kinderen met hooggevoelige ouders, schreef mij in voor de opleiding kindercoach en ondertussen kwam ik voortdurend in aanraking met professionals die mij meer inzichten verschaften op de vele gebieden van de ontwikkeling van kinderen.
Ondertussen deed ik ervaring op met beelddenkers, kinderen met faalangst, onderpresteerders en de glazen kinderen via de Brussen beweging (Brussen – kinderen met een bijzondere broer of zus).

Daarnaast ben ik freelance correspondent en ga ik regelmatig op pad om de meest uiteenlopende mensen te interviewen. Het is heerlijk om met mijn natuurlijke nieuwsgierigheid allerlei vragen te mogen stellen en de meest mooie en interessante verhalen te mogen horen.
Belangrijke eigenschappen bij het interviewen zijn; goed luisteren, niet oordelen en nieuwsgierig zijn. En laten deze de eigenschappen mij nu ook heel goed van pas komen als kindercoach.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op stal bij mijn paard of aan het wandelen met mijn twee honden.

Wil je nog meer van mij weten, aarzel niet en neem contact op.

Astrid

Astrid